Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g queijo parmesão
- 250 g curgete cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 1 c. chá de sal
- 10 g salsa
- 10 g aneto
- 5 g hortelã
- 100 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 4 ovos
- 50 g iogurte natural
- 100 g farinha de tremoço
- 60 g sêmola de milho, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de bicarbonato de sódio
- 120 g queijo feta esfarelado
- 100 g tomate-cereja cortado em metades
- 30 g azeitona preta s/ caroço
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1007 kJ / 241 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Assado de lentilhas
2 godz. 25 min
Miniquiches de brócolos e Roquefort
50min
Tarte de polenta e curgete
50min
Soufflé de brócolos e milho
1h
Dip de curgete e sésamo
1h
Legumes no forno com molho de queijo e ervas
1h
Estufado de lentilhas e castanha
1h 40min
Penne com beringela no forno
50min
Farfalle com curgete e limão
45min
Pudim de ervilhas com cenoura
1h 25min
Crumble de abóbora, batata-doce e curgete
50min
Polenta com cogumelos e espinafres
35 Min