Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g fennel bulb, cut in slices (2-3 cm), fennel fronds reserved
- 100 g water, plus extra for cooking pasta
- 1 tsp salt, plus extra for cooking pasta
- 20 g vegetable oil
- 400 g fennel bulb, cut in slices (2-3 cm)
- 1 tsp fennel seeds
- 1 onion (approx. 60 g), cut in halves, sliced (5 mm)
- 20 g sugar
- 400 g chopped tomatoes, canned
- 20 g tomato purée
- 100 g water
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground pepper
-
½
tsp vegetable stock paste
of ½ vegetable stock cube (for 0.5 l) - 2 dashes balsamic glaze
- 350 g dried pasta (e.g. penne)
- 30 g raw pine nuts
- 125 g small mozzarella balls, drained, cut in halves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2324 kJ / 551 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini pizzas
1 Std. 30 Min
Chinese Noodles with Vegetables
35 Min
Charcoal waffle cones
Geen beoordelingen
Stuffed Brioche with Pork, Swiss Chard, Fennel and Cheese
5h
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 Std. 40 Min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1 Std. 15 Min
Miso Soup, Sake Seafood with Rice
1h 5min
Pasta Salad with Vegetables and Trout
45min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto
25 Min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 Min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 Min
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1h 20min