Apparaten en Accessoires
Tri-Colour Ginger Rice
Voorbereiding 5min
Totaal 45min
5 portions
Ingrediënten
-
water1000 g
-
short-grained brown rice (Japonica rice), soaked overnight (approx. 480 g after soaking)300 g
-
fresh ginger5 slices
-
fresh galangal5 slices
-
rock salt⅘ tsp
-
beetroot juice (see tips)2 tbsp
-
carrot juice (see tips)2 tbsp
-
spinach juice (see tips)2 tbsp
-
olive oil3 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
5 g
Calorieën
1213 kJ /
290 kcal
Vetten
10 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
45 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Everyday Vegan
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Brown Rice Milk (Metric)
10 Min
Lemongrass and mint prosecco
1 Std.
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
25 Std. 10 Min
Sweet Black Sticky Rice
13 Std.
Soya Yoghurt
12 Std. 10 Min
Neapolitan
Keine Bewertungen
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24 Std. 40 Min
Lemongrass, mint and ginger tea
10 Min
Quinoa and Vegetable Bowl with Tahini Dressing
40 Min
Paleo Sandwich Bread
1 Std. 30 Min
Hazelnut Milk (Metric)
15 Min
Homemade Soy Milk
35 Min