Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 130 g di pecorino semistagionato a pezzi (2-3 cm)
- 130 g di Fontina a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di salsiccia fresca sgranata
- 100 g di pancetta affumicata a tocchetti
- 600 g di acqua
- 400 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di farina di mais bramata
- 2 uova
- 100 g di uvetta sultanina, ammollata per 10 minuti in acqua tiepida e strizzata (optioneel)
- burro q.b.
- 5 cucchiai di pangrattato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2646.1 kJ / 632 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 51.4 g
- Vetten
- 28.3 g
- Verzadigd vet
- 13.3 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 1312.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformatini al cotechino
30 min
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1h 35 min
Crema di lattuga e menta
35 min
Maiale alle prugne
35 min
Zuppa gratinata con pancetta e Fontina
1h 10 min
Poppadoms (pane indiano fritto)
1h 30min
Subrics
50min
Antica minestra ai broccoletti
45min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1 godz. 20 min
Cupola di pane con agnello e patate
2h
Pancotto
30 min
Bicchierini di semolino alla prugna e cipolla
30 min