![Entrecote di manzo teriaki Entrecote di manzo teriaki](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7C7689D6-9B34-4EA0-ACA4-114D92F84EC4/Derivates/7064a6dc-8eb8-4259-bd31-0468b75eb7aa.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa guacamole
- 200 g di polpa di avocado maturo, a pezzi
- 20 g di succo di lime, spremuto fresco e filtrato
- 1 pizzico di sale
- 1000 g di acqua
Entrecote
- 150 g di zucchero
- 250 g di salsa di soia
- 3 spicchi di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di peperoncino piccante in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 20 g di radice fresca di zenzero, pelata e a pezzi
- 20 g di olio di sesamo
- 500 g di carne di manzo (entrecote)
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1500 g di acqua
- 2 - 3 cucchiai di sakè
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 23.1 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 19.3 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Manzo alla birra
3h 20 min
Blanquette di vitello
1 Std. 30 Min
Macadamia Hawaiian pie
1 Std. 35 Min
Pappa al pomodoro, frittata di spinaci e ratatouille (TM6)
1h 5 min
Stracotto di manzo ai carciofi
3h 25min
Medaglioni di vitello ai funghi
45 Min
Manzo piccante ai peperoni
20 Min
Manzo all'Hawaiiana
45 Min
Goulash di pollo
2h 15min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1 Std. 20 Min
Pollo speziato sottovuoto
1 Std. 50 Min
Filetto di maiale in salsa e contorno di carote (TM6)
45 Min