Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 200 g di zucchine a tocchetti (1 cm circa)
- 4 foglie di basilico fresche, lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 160 g di tonno in scatola al naturale, sgocciolato
- 1200 g di acqua
- 320 g di pasta corta a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1761 kJ / 421 kcal
- Eiwitten
- 19.9 g
- Koolhydraten
- 59.9 g
- Vetten
- 11.4 g
- Verzadigd vet
- 25.2 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta tonno e olive
35 Min
Pasta al pomodoro e peperoni
30 Min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25 Min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45 Min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 Min
Spaghetti pomodoro e speck
35 Min
Conchiglie con pomodorini e stracciatella
40 Min
Pasta al pomodoro
55min
Penne integrali con melanzane, pomodori e mozzarella
40 Min
Spaghetti ai gamberi con zucchine e finocchietto
30 Min
Spaghetti integrali, tonno, limone e rucola
25 Min
Fusilli con fiori di zucca, pancetta e zafferano
45 Min