Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di mozzarella, sgocciolata e a pezzi (2-3 cm)
- 2 pizzichi di pepe
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 50 g di cipolla
- 50 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di polpa di pomodoro
- 2 cucchiaini di sale
- 500 g di acqua
- 400 g di pasta secca, tipo penne rigate (12 minuti)
- 150 g di mortadella a dadini (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2330 kJ / 557 kcal
- Eiwitten
- 26.6 g
- Koolhydraten
- 52.5 g
- Vetten
- 28.2 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Timballo di pasta al tonno (per 1 persona)
45min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25min
Sformato di pasta al tonno
30min
Timballo al forno con zucchine (senza glutine)
1h 5min
Pasta feta e pomodorini
30min
Pasta pasticciata
2h
Pasta ‘ncasciata
1h 55 min
Lasagne classiche
2h
Conchiglie con pomodorini e stracciatella
40min
Lasagne al prosciutto cotto (senza glutine)
1h 45min
Maccheroni al forno con sugo e polpettine
1h 30min
Pasta al forno classica
1h 30min