Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla bianca in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di peperoni rossi, puliti e a tocchetti (2 cm)
- 70 g di mandorle pelate
- 30 g di anacardi
- 1 ½ cucchiaino di sale, preferibilmente integrale
- 1200 g di acqua
- 320 g di pasta secca tipo farfalle integrali
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2356 kJ / 563 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta al pomodoro e peperoni
30 min
Fusilli ai peperoni e pancetta
40 min
Pasta fredda al pesto di peperoni, menta e mandorle
1sa 30 dk
Penne peperoni e noci
35 min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25 min
Maccheroni a fezze con pesto di melanzane
50 min
Calamarata con crema di peperoni
30 min
Penne risottate al pesto di melanzane
40 min
Orecchiette con crema di zucca e speck
35 min
Mezze penne integrali risottate alla norma
50 min
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30 min
Pasta con crema di peperoni e Feta
30 min