Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm)
- 50 g di speck a listarelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di cipolla
- 400 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 3 pizzichi di sale
- 500 g di pasta secca tipo orecchiette
- 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 cucchiaino di semi di papavero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1795 kJ / 429 kcal
- Eiwitten
- 17.4 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 13.5 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliolini alla zucca
1sa 20 dk
Maltagliati in crema di carote e speck
40 min
Trofie con fiori di zucca, zucchine e crudo
40 min
Maltagliati al pesto di zucchine e gamberi
50 min
Mezze maniche integrali allo spada e violette
1 godz. 5 min
Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
55min
Maccheroni a fezze con pesto di melanzane
50 min
Penne risottate al pesto di melanzane
40 min
Bigoli al pesto di zucchine, pomodorini e gamberi
30 min
Penne integrali alla crema di zucca e pistacchi
30 min
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30 min
Paccheri zucca e salsiccia
30 min