Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 30 g di cipollotto a pezzi
- 300 g di zucchine a cubetti (1x1 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di acqua
- 5 g di sale
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 350 g di pasta secca corta tipo mezze penne
- 150 g di Gorgonzola cremoso, a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2413 kJ / 576.8 kcal
- Eiwitten
- 23.7 g
- Koolhydraten
- 71.2 g
- Vetten
- 23.9 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 351 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta tonno e olive
35 min
Penne risottate con verdure
35 min
Penne risottate funghi, salsiccia e castagne
40 min
Spaghetti broccoli e noci
40 min
Risotto zucchine e pancetta
35 min
Pesto di zucchine e basilico
20 min
Pasta risottata al pomodoro
40 min
Penne risottate ai gamberi
30 dk
Spaghetti alla checca
40 min
Spaghetti alla Nerano
30 dk
Pasta alla carcerata
30 dk
Fusilli con fiori di zucca, pancetta e zafferano
45 min