Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di scalogno in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di foglie di spinaci freschi lavate
- 1 pizzico di sale
- 320 g di riso Carnaroli (tempo cottura 17 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 750 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale
of 1 cucchiaino colmo di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1804.3 kJ / 431.2 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 13.2 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 170.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto verde con spinaci e pancetta
45 min
Risotto ricotta e spinaci
30 dk
Risotto zucchine e pancetta
35 min
Risotto zucca, pancetta e piselli
50 min
Risotto burrata e piselli
40 min
Risotto spinaci e piselli
35 min
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40 min
Risotto con zucca e Taleggio (TM6)
50 min
Risotto ai broccoli e salsiccia
35 min
Risotto zucca e salsiccia
40 min
Risotto arancione con zucca e carota
35 min
Risotto alla crema di cavolfiore e brie
1 godz. 5 min