Apparaten en Accessoires
Oliven in Tomatensauce
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Petersilie abgezupft4 Stängel
-
Knoblauchzehen3
-
Olivenöl40 g
-
Paprika edelsüß1 gestr. TL
-
Paprika rosenscharf1 gestr. TL
-
Pfeffer1 Prise
-
Zucker1 TL
-
Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen½ TL
-
Tomaten in Stücken300 g
-
Tomatenmark100 g
-
Oliven, grün, entsteint300 g
-
Oregano, getrocknet1 TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
2 g
Calorieën
649 kJ /
155 kcal
Vetten
14 g
Vezels
2.2 g
Koolhydraten
4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Levante-Küche
15 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Orientalischer Gemüsesalat
45min
Bulgursalat - Kısır
1u.
Ratatouille-Salat
1u.
Marinierte Tomaten
35min
Tomaten-Kartoffel-Salat
1u. 20min
Joghurt-Käsecreme mit getrockneten Tomaten - Kuru Domatesli Haydari
10min
Reissalat mit Paprikadressing
30min
Kartoffeln in scharfer Tomatensauce
35min
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1u. 15min
Oliven-Paté
5min
Spanische Kartoffeln
40min
Auberginen-Tomaten-Aufstrich
20min