Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cipolla, tagliata a metà
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di olio di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 50 g di panna
- 130 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale in pasta
of 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - 1 cucchiaio preparato di erbe aromatiche secche per pizza
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di zucchero
- 1 pizzico di pepe macinato
- 200 g di pasta secca, senza glutine (prodotto secco)
- 100 g di foglie di spinaci, surgelate, scongelati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2326 kJ / 549 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 93 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di mele e carote
5 min
Pasta con salsa al tonno
30 min
Farfalle al prosciutto e piselli
45 min
Sformato di pasta
50 min
Riso al pomodoro one-pot
30 min
Focaccia con acciughe
Keine Bewertungen
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35 min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35 min
Penne alla puttanesca
35 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Lasagne classiche
2h
Torta salata con funghi
45 min