Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cipolla, tagliata a metà
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di olio di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 50 g di panna
- 130 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale in pasta
of 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - 1 cucchiaio preparato di erbe aromatiche secche per pizza
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di zucchero
- 1 pizzico di pepe macinato
- 200 g di pasta secca, senza glutine (prodotto secco)
- 100 g di foglie di spinaci, surgelate, scongelati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2326 kJ / 549 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 93 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta con salsa al tonno
30min
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 Min
Insalata di cetrioli e mortadella
10min
Insalata di fagioli e cavolfiore
10min
Cornetti con carne macinata
30min
Sformato di pasta
50min
Risotto con carote e endivia belga
40 Min
Pasta al pomodoro, prosciutto e salame piccante
45min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35 Min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50min
Penne alla puttanesca
35 Min
Penne al tonno
35 Min