Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cinnamon sugar
- 40 g white sugar
- 1 cinnamon quill (approx. 5 cm)
Bananas with coconut cinnamon sauce
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 2 ripe bananas (100-120 g each), cut into halves lengthways
- ½ tbsp virgin coconut oil, melted
- 2 - 4 tsp rum (optional)
- ½ tbsp coconut chips or flaked coconut, toasted, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1010.3 kJ / 240.6 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 42.8 g
- Vetten
- 6.2 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 1.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30 min
Sesame and chia seed loaf
2 godz. 20 min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2sa
Radish, Carrot and Coriander Salad (TM6)
15min
Torta caprese with raspberry jelly
2sa
Keto sweet pastry
1sa
Matcha and raspberry swirled custard tarts
1sa 10 dk
Pears in red wine
3h 20min
Coconut matcha panna cotta
3h 50min
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13 Std. 5 Min