Apparaten en Accessoires
Bananas with coconut cinnamon sauce
Voorbereiding 5min
Totaal 30min
2 portions
Ingrediënten
Cinnamon sugar
-
white sugar40 g
-
cinnamon quill (approx. 5 cm)1
Bananas with coconut cinnamon sauce
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
ripe bananas (100-120 g each), cut into halves lengthways2
-
virgin coconut oil melted½ tbsp
-
rum (optional)2 - 4 tsp
-
coconut chips or flaked coconut, toasted, for serving½ tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1.2 mg
Eiwitten
1.9 g
Calorieën
1010.3 kJ /
240.6 kcal
Vetten
6.2 g
Vezels
4.7 g
Verzadigd vet
1.8 g
Koolhydraten
42.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous Vide for Two
8 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Papaya Sorbet
15min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2u.
Macadamia Nut Milk
10min
Gazelle horns
1u.
Buttermilk balsamic sorbet
12u. 30min
Coconut vanilla sorbet with magic chocolate topping
24u. 15min
Creamy Avocado Dip
10min
Maple Cranberry Gingerbread
1u. 25min
Quick blueberry ice cream
5min
Cheese Puffs
40min
Citrus seafood salad
1u.
Cashew bread French toast
1u. 40min