Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cinnamon sugar
- 40 g white sugar
- 1 cinnamon quill (approx. 5 cm)
Bananas with coconut cinnamon sauce
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 2 ripe bananas (100-120 g each), cut into halves lengthways
- ½ tbsp virgin coconut oil, melted
- 2 - 4 tsp rum (optional)
- ½ tbsp coconut chips or flaked coconut, toasted, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1010.3 kJ / 240.6 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 42.8 g
- Vetten
- 6.2 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 1.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hazelnut quince friands
2h 25min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 Std. 5 Min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 Min
Pickled fruit
744h 45min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 min
Chicken galantine with dill yoghurt
3h 25min
Tiraccino
1 Std. 5 Min
Matcha and mango frozen yoghurt
18 Std. 25 Min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 Std. 5 Min
Chicken velouté meal (TM6)
45 Min