Apparaten en Accessoires
Bananas with coconut cinnamon sauce
Voorbereiding 5min
Totaal 30min
2 portions
Ingrediënten
Cinnamon sugar
-
white sugar40 g
-
cinnamon quill (approx. 5 cm)1
Bananas with coconut cinnamon sauce
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
ripe bananas (100-120 g each), cut into halves lengthways2
-
virgin coconut oil melted½ tbsp
-
rum (optional)2 - 4 tsp
-
coconut chips or flaked coconut, toasted, for serving½ tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1.2 mg
Eiwitten
1.9 g
Calorieën
1010.3 kJ /
240.6 kcal
Vetten
6.2 g
Vezels
4.7 g
Verzadigd vet
1.8 g
Koolhydraten
42.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous Vide for Two
8 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Vegan fruity dream (TM6)
5min
Bullet Coffee
5min
Pulled Pork Burgers
4u. 50min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2u.
Browned eschalots (250-350 g)
25min
Barbecue onions (500 g)
45min
Sautéed eschalots (250-350 g)
20min
Browned Shallots (350 g)
25min
Sautéing 8.5 oz Shallots
20min
Caramel toffees
2u.
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2u.
Rudolph's Mocktail
30min