![Cremekartoffeln mit Spinat Cremekartoffeln mit Spinat](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2580F531-9861-4168-AB78-5868F1D4DEC3/Derivates/2D80FBEE-5AAD-4C37-8851-752AFF0D3CD9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Schalotte
- 2 Knoblauchzehen
- 15 g Rapsöl
- 250 g Milch
- 150 g Sahne
- 1 TL Speisestärke
- 2 TL Kräutersalz
- 750 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (3 cm)
- 350 g Blattspinat, TK, aufgetaut, grob geschnitten
- 100 g Schmelzkäse (2 Ecken à 50 g), in Stücken
- ½ TL frische Thymianblättchen
- 2 Prisen Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1862 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 4.1 g
Alternatieve recepten
Spinat-Sahne-Sauce
25min
Wirsing mit Leberkäse, Kartoffeln und Käsesauce
50 мин.
Senf-Kräuter-Eier mit Kartoffeln
1h
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1h
Kohlrabi-Kartoffel-Auflauf mit Basilikumsauce
1u. 10min
Pilz-Sahne-Sauce
30min
Fetakäse-Gemüse-Sauce
35min
Kartoffel-Blumenkohl-Gratin
1h
Breite Bohnen in Petersilienbéchamel
45min
Cremiges Erdäpfel-Kohlrabi-Gemüse
35min
Blumenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Parmesan
1h
Rahmgemüse mit Kartoffeln
55 Min