Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, in Stücken (ca. 3 cm)
- 600 g Erbsen, TK
- 8 Wiener Würstchen (à 80 g)
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 30 g Butter, in Stücken
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Zucker
- ½ TL Muskat
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2372 kJ / 567 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 12.5 g
Alternatieve recepten
Leberkäse und Ei mit Wirsing-Kartoffel-Stampf
50 Min
Kartoffel-Eintopf
35 Min
Leberkäse-Sauerkraut mit Dijon-Senf-Püree
40 Min
Linsen-Risotto mit Bockwurst
35 Min
Cremekartoffeln mit Spinat
50 Min
Wirsing mit Leberkäse, Kartoffeln und Käsesauce
50 Min
Die Familiensuppe
30min
Kohlrabi-Kartoffel-Stampf
45 Min
Schlemmer-Reistopf
30min
Erbsen-Möhren-Eintopf
1 Std.
Möhren-Eintopf
45 Min
Möhren-Kartoffel-Eintopf
40 Min