Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Paprika-Zwiebel-Topping
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Mandeln
- 1 orange Paprika, klein, in Stücken
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 20 g Olivenöl
Kartoffelgulasch und Fertigstellung
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 700 g Kartoffeln, in Stücken (4 cm)
- 30 g Zitronensaft
- 550 g Wasser
- 20 g Tomatenmark
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 2 TL Paprika edelsüß
- 150 g Erbsen, TK
- Salz zum Abschmecken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1503 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 8.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterranes Reisgericht
1 Std.
Pilze mit Kichererbsen
9 godz.
Erdäpfelgulasch (vegan)
1 Std. 10 Min
Scharfer Kartoffel-Paprika-Topf mit Räuchertofu
2 Std.
Vegetarisches Chili
1h 5 min
Tomatenreis Mexiko
50 min
Kichererbsen-Eintopf
30 min
Kichererbsen "Alentejo-Style"
40 Min
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30 min
Bunte Gemüsepaella
45 Min
Chili-Bohnen-Reis
35 min
Blumenkohl-Curry
30 min