Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Butter zum Einfetten
- 200 g Schinken, gekocht, in Streifen
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 500 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 700 g Kartoffeln, festkochend, in Scheiben (ca. 5 mm)
- 300 g Staudensellerie-Stangen in Stücken (ca. 1 cm)
- 200 g Crème fraîche
- 80 g Milch
- 3 Eier
- 1 geh. TL Senf
- ½ Bund Thymian, abgezupft
- ½ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- 2 EL Paniermehl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2162 kJ / 517 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gemüseauflauf mit Quark
1h 30 min
Kartoffel-Flammkuchen
40 Min
Kartoffel-Eintopf
35 Min
Rosenkohl-Hackfleisch-Pizza
1h 15 min
Rosenkohl-Auflauf
1 Std.
Schupfnudeln mit Feigen-Walnuss-Sauce
30 Min
Erbsen-Express-Auflauf
1 Std. 10 Min
Kartoffel-Rosenkohl-Quiche
1h 30 min
Kartoffelauflauf Leipziger Allerlei
1h 20min
Gemüse-Reis-Auflauf
1h 20min
Rosenkohl-Gulasch mit Kasseler und Spätzle
50 Min
Nudelauflauf
45 Min