Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Butter, in Stücken
- 250 g Möhren, gelb, in Stücken (1 cm)
- 250 g Möhren, orange, in Stücken (1 cm)
- 250 g Möhren, violett, in Stücken (1 cm)
- 250 g Kartoffeln, in Stücken (1 cm)
- 550 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 2 Prisen Muskat
- Öl zum Braten
- 16 Nürnberger-Bratwürstchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3232 kJ / 778 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 62 g
- Vezels
- 8.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoffeleintopf
40 min
Möhreneintopf mit Bratwurstbällchen
1h 10min
Linsensuppe
8h 45min
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50min
Westfälisches Blindhuhn (Nordrhein-Westfalen)
1h
Rindfleisch-Wintergemüsetopf
1h 45 min
Birnen, Bohnen und Kassler
50min
Möhren-Eintopf
45 min
Bouneschlupp (Saarland)
40 min
Kasseler mit Sauerkraut und Kartoffeln in Senf-Wein-Sauce
1h 15 min
Bohnen-Möhren-Eintopf mit Fleischklößchen
45 min
Sauerkrauteintopf mit Pastinake
45 min