![Pilz-Kartoffel-Eintopf Pilz-Kartoffel-Eintopf](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/52C53792-584D-4E7B-8EB5-73D5DE26B543/Derivates/8F9371D6-A4AD-46AC-86C7-8DA8C4B91F99.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Suppengrün, in Stücken
- 3 - 4 Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 50 g Öl
- 800 g Wasser
- 600 g mehlig kochende Kartoffeln, in Stücken (2-3 cm)
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 200 g Pilze, z.B. Steinpilze oder Champignons, in Scheiben
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 150 g Schinkenwürfel
- 100 g Sahne
- 1 TL Thymian
- 1 EL Petersilie, gehackt
- Crema di Balsamico
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1115 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kalte Kartoffel-Porree-Suppe
3h
Fisch-Gemüse-Suppe
40min
Ucha - Fischsuppe
50 мин.
Spaghetti mit Pilz-Bolognese
1h
Kartoffeltopf mit Pfifferlingen
1u. 40min
Basilikum-Kartoffelsuppe kalt oder warm
40min
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30min
Champignon-Rahmsuppe
35min
Borschtsch vegetarisch
1u. 10min
Gnocchi-Pilz-Rahmsuppe
30min
Dill-Gemüse-Suppe (Zupa koperkowa)
45min