Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Suppengrün, in Stücken
- 3 - 4 Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 50 g Öl
- 800 g Wasser
- 600 g mehlig kochende Kartoffeln, in Stücken (2-3 cm)
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 200 g Pilze, z.B. Steinpilze oder Champignons, in Scheiben
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 150 g Schinkenwürfel
- 100 g Sahne
- 1 TL Thymian
- 1 EL Petersilie, gehackt
- Crema di Balsamico
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1115 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pilzcremesuppe mit Schinken-Semmelknödeln
1 Std. 10 Min
Fisch-Gemüse-Suppe
40min
Spargel-Dill-Suppe
25min
Kartoffelcremesuppe mit Knoblauch-Kresse-Öl
45min
Hennenknödel-Suppe
1h
Ungarische Pilzsuppe
30min
Erbsencremesuppe
40min
Kartoffeltopf mit Pfifferlingen
1 Std. 40 Min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30min
Bohnensuppe mit Nudeln
40min
Gnocchi-Pilz-Rahmsuppe
30min
Dill-Gemüse-Suppe (Zupa koperkowa)
45min