![Birnen, Bohnen und Kassler Birnen, Bohnen und Kassler](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/41A0CC71-0903-4FDA-AAFA-3495295F64F3/Derivates/0f34d05a-e5c4-442c-8abd-44e537580f44.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 Stängel Bohnenkraut, frisch, abgezupft
- 1 Zwiebel (50 g), halbiert
- 600 g Geflügelbrühe
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 750 g Kartoffeln, festkochend, halbiert
- 2 Birnen (à ca. 200 g), geviertelt
- 300 g grüne Bohnen, frisch
- 4 Scheiben Kasseler (à ca. 160 g)
- 1 EL scharfer Senf
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1872 kJ / 447 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kasseler mit Grüner Sauce
40 min
Hähnchenbrustfilet in Pfirsichsauce
35 min
Gefüllte Äpfel mit Hackfleisch und Kartoffel-Sauerkraut-Stampf
1h
Bunter Möhreneintopf mit Nürnberger Würstchen
40 min
Westfälisches Blindhuhn (Nordrhein-Westfalen)
1h
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Bratwurst-Klopse mit Pilzsauce, Kartoffeln und Möhren
1h
Bohneneintopf mit Fleischklößchen
40 min
Bohnen-Möhren-Eintopf mit Fleischklößchen
45min
Steckrüben-Kartoffel-Eintopf mit Mettwurst
50min
Bouneschlupp (Saarland)
40 min
Birnen, Bohnen und Speck
45min