Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Gruyère, in Stücken
- 1200 g Wasser
- 3 TL Salz
- 500 g Kartoffeln, festkochend, gewürfelt (ca. 2 cm)
- 200 g Hörnchennudeln
- 40 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 300 g Milch
- 100 g Sahne
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3157 kJ / 754 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Hörnliauflauf
50 Min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 Min
Waliser Käsetoast
25min
Schwäbische Lasagne
45 Min
Landjäger-Pfannkuchen
40 Min
Backofen-Pappardelle mit Fleischragout und Ricotta
1h 30min
Bohnen Carbonara
25min
Brotknöpfle
35 min
Käse-Makkaroni
50 Min
Express-Auflauf "Schwyz"
1 Std. 10 Min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30min
Kartoffel-Käse-Pizza mit Salbei
1 Std.