Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 15 g frisches Basilikum, nur Blätter
- 150 g Zwiebeln, in Hälften
- 1 Knoblauchzehe
- 25 g Olivenöl, nativ
- 800 g Tomaten, aus der Dose
- 1 TL Zucker
-
2
TL Gemüsebouillon
of 2 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5l) - 100 g Wasser
- 1 EL italienische Kräuter, getrocknet
- 1000 g Gnocchi (frisch zubereitet)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2397 kJ / 568 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomaten-Spinat-Pasta
35min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 λεπτ.
Burrito
45 λεπτ.
Spaghettini mit Knoblauch, Olivenöl und Cherry-Tomaten
25 λεπτ.
Pastasalat mit Gemüse
1ωρ.
Spaghettini mit Peperoni
50 λεπτ.
Lasagne verdi
1h 15min
Nasi goreng
50 λεπτ.
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35min
Pasta Auflauf mit Spinat
1h 20min
Pasta-Lauch-Topf
30 Min
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
30 Min