Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- ½ Bund Thymian (ca. 10g), Blättchen abgezupft
- ¼ Bund Oregano (ca. 5 g), Blätter abgezupft
- 1 Glas getrocknete Tomaten, in Öl (ca. 280 g)
- 250 g rote Peperoni, in Stücken ( 4 cm)
- 140 g Zwiebeln, halbiert
- 250 g Wasser
- 40 g Tomatenpüree
- 15 g Aceto balsamico
- ½ TL Salz
- 1 EL Salz
- 500 g Teigwaren (z.B. Rigatoni)
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 3020 kJ / 721 kcal
- Eiwitten
- 24.9 g
- Koolhydraten
- 125 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto Cinque P
30 Min
Tomatenrisotto mit Basilikum
30 Min
Peperoni-Risotto
35 Min
Tomatenrisotto mit Burrata
30 Min
Ofen-Käseschnitte
35 Min
Linguine mit Zitronen-Kräuter-Pesto
25min
Vegetarische Carbonara
30 Min
Schnelle Pasta al forno
55min
Griechischer One-Pot
30 Min
Spaghettini mit Peperoni
50 Min
Knoblauch-Kartoffel-Tätschli
45 Min
Überbackenes Ruchbrot mediterrane Art
35 Min