Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g Zwiebeln, 70 g halbiert, 100 g in feinen Streifen
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Knoblauchzehe
- 1 - 2 grüner Chili
-
3 ½
EL Ghee
of 3 ½ EL Bratbutter - 1 TL Curry, gemahlen, mild
- ½ Zimtstange
- 1 TL Kurkuma, getrocknet, gemahlen
- 4 Kardamomkapseln
- 1 TL Senfkörner, braun
- 300 g Jungspinat, frisch
- 1 ½ TL Salz
- 250 g gelbe Linsen, getrocknet
- 1 Dose gehackte Tomaten (400 g)
- 650 g Gemüse-Bouillon
- 1 TL Koriandersamen
- 1 TL Kreuzkümmelsamen
- 8 Stängel Koriander, frisch, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1630 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dhal
40 Min
Gewürzte marokkanische Linsensuppe
40 Min
Linsencurry
50 Min
Crevettencurry mit Topinambur
45 Min
Gemüsecurry
1 Std.
Chana Masala
45 Min
Koriander-Naan
1h 15 min
Linsen-Moussaka
2 Std. 30 Min
Indisches Gemüsecurry
1 Std. 10 Min
Linsendal mit Spinat
35 Min
Linsendal (2 Portionen)
35 Min
Linsendal
35 Min