Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 scalogni
- 10 g di radice fresca di zenzero a pezzi
- ½ peperoncino piccante rosso, fresco
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di acqua
-
80
g di panna di soia
of 80 g di panna vegetale - 250 g di brodo di pesce
- 80 g di riso Parboiled
- 1 - 2 cucchiaini di pasta di acciughe
- 30 g di succo di lime, spremuto fresco e filtrato
- 2 cucchiaini di zucchero
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 200 g di spinaci baby freschi
- 100 g di gamberi crudi sgusciati e puliti
- 150 g di ananas fresco, a dadini (2 cm)
- 2 rametti di coriandolo fresco, le foglioline
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2025 kJ / 484 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto zucca e porcini
45 Min
Gelato allo skyr vaniglia e lamponi
10 godz. 15 min
Risotto mazzancolle e ananas
1h 15min
Risotto con uva e funghi
30min
Fagottini al formaggio pasquali (Flaounes)
1h
Spaghetti al limone con salmone marinato
50min
Risotto con salmone agli agrumi
50min
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8 Std. 50 Min
Gazpacho finocchio e mela
15 min
Couscous con pollo, agnello e salsiccia piccante
1h 10min
Riso rosso con funghi, totani e ananas (senza glutine)
1h 10min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3h