![Leek and tattie soup Leek and tattie soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3c430694-57bc-42c7-b690-ba2272e5b2d9/Derivates/456070d6-ebc1-4a9d-94a2-31f4a01673a9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g di porri a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 40 g di burro a pezzi
- 450 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 800 g di brodo vegetale
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di panna acida (crème fraîche)
- crostini di pane q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 720.8 kJ / 172.2 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 27.7 g
- Vetten
- 5.7 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 1896 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho feta e cetrioli
1 godz. 10 min
Salsa ai lamponi, semi di chia e stevia
40 мин.
Vellutata di mais
20 Min
Crema di carote all'arancia
30 min
Zuppa di cipolle
1 godz.
Cruditè di verdure con salsa alla panna acida
20 Min
Crema di mais (creamed corn)
30 min
Zuppa di baita
45 min
Crema di patate dolci con arachidi e coriandolo
30 min
Gazpacho di carote
10min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 мин.
Apple pie
1ч. 20 мин.