Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g di porri a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 40 g di burro a pezzi
- 450 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 800 g di brodo vegetale
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di panna acida (crème fraîche)
- crostini di pane q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 720.8 kJ / 172.2 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 27.7 g
- Vetten
- 5.7 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 1896 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di mais e patate con pancetta affumicata
50min
Crema di pomodoro
25min
Vellutata di mais
20 dk
Zuppa di baita
45 dk
Gazpacho con ciliegine di bufala
15 min
Zuppa di cipolle
1h
Zuppa di avocado e pomodoro
40min
Vellutata di asparagi bianchi e prosciutto crudo (senza glutine)
35min
Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)
55 min
Crema di pomodoro
30 dk
Crema di porri gratinata
50min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min