Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di cipolla a metà
- 1 peperoncino rosso senza semi (optioneel)
- 30 g di burro
- 100 g di patata a pezzi
- 500 g di broccoli cimette e gambi, tagliati a pezzi
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 ½ - 2 cucchiaino di sale
- 100 g di pane a cubetti (circa 1-2 cm)
- 1 - 2 cucchiaini di olio di oliva
- 60 - 80 g di Gorgonzola dolce
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 990 kJ / 236 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 1570 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di broccoli e Gorgonzola con crostini integrali
40min
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50min
Zuppa di cavolfiori con cimette glassate
45min
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50min
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40min
Vellutata di cavolfiore
50min
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Crema di broccoli e porri
45min
Vellutata di gambi di verdure
45min
Crema di cavolfiore e ceci (vegan)
50min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Vellutata di patate e zucca
50min