Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 25 g de aceite de oliva
- 350 - 400 g de verduras variadas (p. ej. calabacín, zanahoria, calabaza, batata, apio) en trozos (2 cm)
- 100 - 150 g de hortalizas para sofrito (p. ej. cebolla, ajo, puerro), en trozos (2 cm)
- 700 - 800 g de agua
-
1
cucharaditas de concentrado de caldo de verduras casero
of 1 pastilla de caldo de verduras -
½ - 1
cucharadita de sal
of ½ - 1 cucharada de salsa de soja -
50
g de verduras variadas congeladas (optioneel)
of 50 g de guisantes congelados (optioneel) - 60 - 80 g de pasta seca para sopa
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 670 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentejas estofadas
3h 45min
Tagliatelle con boletus
1sa
Menú: Sopa de guisantes y jengibre. Salmón al limón, brócoli y patatas
45 min
Ensalada de arroz con huevos y atún
1sa
Potaje de vigilia
30 min
Sopa cremosa versátil
45 min
Ensalada de quinoa con verduras
30 min
Concentrado de caldo de verduras
45 min
Minestrone
45 min
Rodaballo con verduras en papillote
1 godz. 15 min
Espinacas a la crema con huevos poché
35 min
Risotto
30 min