Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La marinade
- 6 gousses d'ail, pelées et dégermées
- 30 g de gingembre frais, pelé et coupé en lamelles
- 1 yaourt nature
- 1 c. à café de poivre noir moulu
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 600 g d'épaule d'agneau désossée, coupée en cubes de 2 cm de côté
La pâte de curry
- 1 c. à café de graines de fenouil
- 1 c. à café de graines de cumin
- 1 c. à café de graines de coriandre
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 4 clous de girofle
- 4 capsules de cardamome verte, égrainées
- 2 oignons rouges, pelés et coupés en quatre
- 1 poivron rouge, épépiné et coupé en huit
- 1 c. à café de piment en poudre fort
- 300 g de tomates, coupées en cubes
- 30 g d'huile de colza
- du sel
- 5 brins de coriandre fraîche, effeuillés
- 3 brins de menthe fraîche, effeuillés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2264 kJ / 543 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 34 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken korma
50min
Curry d'agneau
1h
Korma d'agneau
13 godz. 50 min
Biryani de poulet
55min
Crevettes à la chermoula
40min
Bœuf carottes vietnamien
1h 20 min
Biryani de dinde
8h 50min
Poulet tikka masala
35min
Curry d'agneau aux aubergines
50min
Poulet tikka masala
2h
Curry de crevettes à la citronnelle
35min
Poulet marocain au garam masala et couscous
50min