Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 c. à café rase de sel
- 300 g d'eau froide
- 400 g de semoule d'orge fine
- 200 g d'oignons grelot surgelés
- 40 g d'huile d'olive
- 40 g de miel
- 50 g de raisins secs
- 1 dose de safran
- poivre moulu
- 850 g d'eau
- 200 g de pois chiches en conserve, rincés
- 2 c. à soupe de ras el-hanout
- 40 g de concentré de tomate
- 300 g de navets, pelés et coupés en 2
-
400
g de chou vert, coupé en quartiers
of 400 g de chou blanc, coupé en quartiers - 400 g de patate douce, pelée et coupée en quartiers
- 40 g de beurre en dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2296 kJ / 548 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Tajine de légumes-racine au carvi
1h
Frittata de pommes de terre au chou kale
1h 10 min
Tajine de légumes à la courge et aux fruits secs
1h 10 min
Buddha bowl aux falafels de lentilles, grenade et légumes variés
24h 45min
Tajine de légumes racines au carvi
1h
Garbure au tofu
1 Std. 45 Min
Marmite d'épeautre aux légumes et saucisse de soja
1h 30 min
Chili sans viande
1h
Couscous végétarien
35min
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1h
Potée végétarienne
1h
Mujaddara (Riz au lentilles)
1h