Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 10 feuille de pâte filo (ou phyllo) (250 g)
- 130 g d'oignons nouveaux, coupés en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 800 g d'épinards surgelés, préalablement décongelés, égouttés et coupés en morceaux
- 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de noix de muscade en poudre
- 50 g de pignons de pin
- 300 g de feta, détaillée en cubes (1 cm)
- ½ bouquet de persil frais, équeuté
- 3 branches de feuilles de menthe fraîche, équeutées
- 2 œufs
- 200 g de yaourt à la grecque
- 3 tomates cerise
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1562.5 kJ / 372.6 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 23.1 g
- Vetten
- 23.1 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tourte à la grecque aux épinards et à la feta
1 Std.
Flan de ricotta aux pousses d'épinards et pistaches
35 Min
Manaïches au zaatar
2h
Croustillant méditérranéen
1h 15min
Croustillants aux épinards et roquefort
25 Min
Falafels
24h
Fatayers aux épinards
2h 5min
Fatayers aux épinards
1 Std. 40 Min
Empanadas farcies aux blettes, choziro et poitrine fumée
1h 15min
Pastilla au canard, abricot et pignon de pin
50 min
Parmigiana d'aubergine
1 Std. 30 Min
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55min