![Rosbif Rosbif](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/70C8B9EB-828D-4CE4-812A-C77EE482D4BB/Derivates/38CFC65F-9436-4751-AB5C-2BA2CB67477F.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g de lomo alto de buey (atado para que no pierda la forma)
- 2 - 3 cucharadas de extracto de buey (Bovril®)
- 2000 g de agua (para el vapor)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 862 kJ / 206 kcal
- Eiwitten
- 35.1 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 7.3 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Conejo en escabeche
48h 50 min
Foie de pato
33hod.
Bombones de gambón y su bisque
1h 50 min
Morucha de Salamanca con setas y crema de boletus
1h
Bisque de langosta
45 min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13 Std.
Atún crujiente con salsa de ciruelas al moscatel (HESTAN CUE)
35 min
Pato relleno a la navarra
3h 15min
Judías blancas con confit de pato (Cassoulet au confit de canard)
1j 10 menit
Magrets de pato con salsa de naranja y jengibre, puré de patata y judías verdes
1j 10 menit
Magret de pato en papillote con salsa de naranja (Magret de canard en papillote, sauce à l'orange)
2j 15 menit
Rosbif con salsa de mostaza y ensalada
78h