Compatibele versies
Pera en hojaldre y ensalada con roquefort y nueces
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Peras en hojaldre
- 4 peras conferencia maduras
- ½ limón
- 1 lámina de masa de hojaldre de 25x40 cm (aprox. 275 g)
- 1 huevo batido
Ensalada
- 150 g de hojas baby de ensalada variada
- 40 g de nueces peladas troceadas
-
60
g de queso roquefort
of 60 g de queso azul
Vinagreta
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 10 g de vinagre balsámico
- 15 g de miel
- ½ cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2383 kJ / 570 kcal
- Eiwitten
- 10.04 g
- Koolhydraten
- 34.76 g
- Vetten
- 43.36 g
- Vezels
- 4.47 g
Alternatieve recepten
Ensalada de escarola, pollo y granada
15min
Aperitivo de queso con granada
30 min
Hojaldres con berenjena
40 min
Crema de arroz con leche con sabayón y coulis de frambuesa
30 min
Cóctel de langostinos con vinagreta de cítricos
1 godz.
Rape en salsa de turrón y de azafrán
30 min
Salmón relleno de su mousse con salsa de mango
45 min
Ensalada templada con pollo, uvas y pasas
15min
Langostinos con salsa al oporto y chocolate
30 min
Aperitivo de queso de cabra, uvas y pistachos
1 godz.
Gambones gratinados
30 min
Montaditos de berenjena y queso con cebolla caramelizada
1 godz.