Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 2 dientes de ajo
- 500 g de cebolla en cuartos
- 200 g de pimiento rojo en trozos
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 10 - 12 hebras de azafrán
- 1 pellizco de sal
Masa
- 400 g de harina
- 180 g de mantequilla
- 70 g de agua
- 1 huevo
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
Montaje
- 12 sardinas frescas enteras limpias (sin cabeza ni espina y limpias de escamas)
- 1 huevo batido para pintar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1929 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 13.85 g
- Koolhydraten
- 37.05 g
- Vetten
- 28.65 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Bica de Castro Caldelas
1 Std. 20 Min
Casadielles
3 Std.
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1 Std. 50 Min
Empanada de maíz con berberechos
1 Std. 15 Min
Empanada gallega de manzana
3 Std. 45 Min
Tarta de frixuelos y arroz con leche
2 Std.
Empanada de raxo
2 Std. 30 Min
Empanada de bacalao y manzana
1 godz. 40 min
Orejas de carnaval
30 Min
Empanada de acelgas, chorizo y panceta (Galicia)
1 Std.
Roscón gallego
1 Std. 30 Min
Empanada de maíz con vieiras
1 Std. 30 Min