Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciasto
- 250 g mąki pszennej
- 50 g oliwy z oliwek
- 1 jajko
- 40 g wody, letniej
Dodatki
- 80 - 100 g czarnych oliwek, bez pestek, przekrojonych na pół
- 700 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 3 - 4 ząbki czosnku
- 1 łyżeczka soli
- 50 g oliwy z oliwek
- oliwa z oliwek, do natłuszczenia blachy
- mąka pszenna, do oprószenia blachy
- 2 łyżki kaparów, konserwowych, odsączonych z zalewy
- 1 - 2 łyżeczki tymianku, suszonego
- pieprz czarny, świeżo mielony, do smaku
- filety z anchois, w oleju (ok. 70 g), odsączone z zalewy, do dekoracji
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 587.8 kJ / 140.5 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 7.3 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 213.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia z cebulą, oliwkami i rozmarynem
2 godz. 35 min
Gnocchi alla romana
2hod.
Focaccia z pastą serową z oliwkami
2h 10 min
Sos romesco
1 Std. 25 Min
Pasta Mutabal z podpłomykami
1 Std. 35 Min
Podpłomyki w libańskim stylu
2h 20min
Dressing z kozim serem
10 min
Fondue piwno-czosnkowo-serowe z krakersami
30 Min
Pełnoziarnista focaccia z rozmarynem
2h 5 min.
Chlebki z serem feta i koperkiem
1 Std. 30 Min
Focaccia z brokułami i anchois
2h 15 min
Fougasse - chleb francuski
2hod.