Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g sera parmezan, pokrojonego na kawałki
- 50 g masła, miękkiego
-
1
łyżeczka białego octu winnego
of 1 łyżeczka grappy - ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 631.8 kJ / 151 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 13.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta z pieczonej papryki i orzechów włoskich (Muhammara)
1 godz. 40 min
Pasta z oliwek
5min
Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka
5min
Pasta Taramosalata
15min
Fondue ziołowo-serowe ze słupkami warzyw
30 min
Fondue z serów pleśniowych z grissini i gruszkami
25min
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10min
Dip buraczkowy z serkiem kremowym
10min
Tapenada z zielonych oliwek
10min
Czeska pasta piwna
1 Std. 10 Min
Tapenada
5min
Dip serowy
10min