Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sos Teriyaki
- 100 g sosu sojowego
- 30 g octu ryżowego
- 50 g białego wina, wytrawnego
- 75 g mirinu
- 45 g brązowego cukru
Szaszłyki
- 470 g filetów z miecznika, mrożonych, uprzednio rozmrożonych, pokrojonych w 2 cm kostkę
- 75 - 80 g cebuli dymki, pokrojonej na ok. 4 cm kawałki
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1274 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 31.95 g
- Koolhydraten
- 29.65 g
- Vetten
- 6.3 g
- Vezels
- 2.25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello tonnato - mięso na zimno z sosem z tuńczyka
25 Std. 20 Min
Zupa bouillabaisse z sosem rouille
1h 10min
Przystawka z melona i krewetek
30min
Omułki w białym winie
35 Min
Kotlety jagnięce, purée ziemniaczane ze szpinakiem i sos miętowy
1h
Peruwiańskie ceviche
1h 15 min
Zupa miso, owoce morza w sake z ryżem
1 godz. 5 min
Polędwica z tuńczyka w nori
1h
Koncentrat bulionu tajskiego
25 min
Papryczki jalapeños nadziewane serkiem
1h
Sałatka à la nicejska z konfitowanymi żółtkami
2h
Sałatka sycylijska z krewetkami
40min