Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g boczku parzonego, w plastrach, pokrojonego na 2-3 cm kawałki
- 25 g pieczarek, pokrojonych w 2 mm plastry
- 80 g ciecierzycy, suszonej
- 40 g sera cheddar, pokrojonego na kawałki
- 20 g mleka
- 20 g oliwy z oliwek
- 2 jajka
- ½ łyżki oregano, suszonego
- ½ łyżeczki soli
- 2 - 3 łyżki sosu pomidorowego
- Voeding
- per 2 porcje
- Calorieën
- 3738.8 kJ / 893 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 61 g
- Vezels
- 10.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Naleśniki kukurydziane z twarożkiem pomidorowym
50 Min
Bezglutenowe bułki
1h 15 min
Placki gryczane bez laktozy
35 min
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej
57 Std. 40 Min
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej, jaglanej i ryżu
2 godz. 45 min
Focaccia (bez glutenu)
1 Std.
Bezglutenowe bazyliowe kluski kładzione
1 Std. 5 Min
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II
10 Min
Pizza bezglutenowa z szynką parmeńską i rukolą
1h 30min
Bezglutenowy chleb ryżowo-gryczany
2 godz. 45 min
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba I
10 Min
Bezglutenowa pizza z oliwkami i kiełbaskami
2h 50min