Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 230 g de saindoux
- 300 g de sauté de porc, coupé en petits morceaux
- 300 g de poitrine de porc, coupée en petits morceaux
- 200 g de vin blanc
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 3 branches de thym frais, effeuillées
- 5 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1709.1 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 36.2 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine de foies de volaille au porto
5 Std. 50 Min
Rognons de veau sauce madère
20min
Rillettes de porc au cidre
2h
Terrine bressane
24h
Rillettes de lapin
12 godz.
Terrine de campagne
25hod. 15min
Rillettes de porc et de canard
7h
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2h 30min
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Rillettes de poulet
6 Std.
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Rillettes de canard
2h 30min