Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 230 g de saindoux
- 300 g de sauté de porc, coupé en petits morceaux
- 300 g de poitrine de porc, coupée en petits morceaux
- 200 g de vin blanc
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 3 branches de thym frais, effeuillées
- 5 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1709.1 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 36.2 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie gras de canard
72óra
Terrine bressane
24h
Rillettes de poulet
6h
Délice de foies au riesling
2h 50min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Mousse de foie de volaille au porto
72óra
Pâté de campagne au foie gras
48 Std.
Rillettes de lapin
12h
Rillettes de porc et de canard
7 Std.
Rillettes de porc au cidre
2 Std.
Terrine de campagne
4h 30min
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480 Std. 20 Min