Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La marquise
- 6 œufs, blancs et jaunes séparés
- 250 g de chocolat noir, en morceaux
- 80 g de sucre glace
- 200 g de beurre, en morceaux
La crème anglaise
- 250 g de lait
- 1 fève tonka, râpée
- 3 jaunes d'œufs
- 30 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3036 kJ / 731 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 54 g
Alternatieve recepten
Crème pâtissière XXL
15min
Crème anglaise
10min
Dacquoise praliné-chocolat
50 Min
Crème renversée au caramel, langues-de-chat
8h
Royal au chocolat
3 Std. 30 Min
Ganache au chocolat, poire et tuiles aux noisettes
2h
Flan pâtissier au chocolat au lait
1h 40 min
Demi-sphère vanille-caramel
7 Std. 30 Min
Flan pâtissier à la vanille
3 Std. 30 Min
Petits pots de crème à la vanille
1h 35min
Paris-Deauville
12 godz.
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3 Std. 45 Min