Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 400 g de pommes de terre de l’île de Ré, sassées, rincées (voir "Conseil(s)") et coupées en deux
- 250 g de salicornes fraîches, rincées
- 1 c. à soupe de vinaigre de cidre
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- ½ oignon rouge, ciselé au couteau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 581 kJ / 138 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fagots de haricots verts, pommes de terre vapeur et beurre au thym
50 min
Pommes de terre nouvelles vapeur
35 min
Haricots verts vapeur (200-300 g)
25 min
Poireaux et œufs durs, sauce gribiche
35 min
Pommes de terre et patates douces vapeur (200-600 g)
30 min
Carottes vapeur (200-500 g), en rondelles
30 min
Menu light - Petites betteraves vapeur, sauce citron-moutarde
55min
Petits pois vapeur (200-500 g)
20 min
Brocoli vapeur (250 g)
15 Min
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10min
Chou-fleur vapeur
20 min
Courgettes vapeur (200-500 g)
20 min