Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de cèpes frais, en lamelles
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 gousse d'ail
- 1200 g de pommes de terre, en fines rondelles (2-3 mm)
- 500 g de crème liquide entière
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 25 g de gruyère, râpé
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2913 kJ / 699 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 45 g
Alternatieve recepten
Parmigiana courgettes et pommes de terre
1 Std. 15 Min
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1h
Gratin de pommes de terre
1h 10min
Chaussons salés à la caponata
Pas d’évaluation
Feuilleté de légumes et champignons à la crème
1h 30min
Beignets de courgette à la grecque (Kolokithokeftedes)
45 min
Quiche aux tomates, épinards et ricotta
1h 30min
Gratin de pomme de terre aux cèpes
1 Std. 20 Min
Purée mousseline
40 min
Gratin de courgette, pomme de terre et chèvre
45 min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2h 30min
Masfouf (graines de couscous aux fruits secs)
1 Std. 20 Min