Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de cèpes frais, en lamelles
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 gousse d'ail
- 1200 g de pommes de terre, en fines rondelles (2-3 mm)
- 500 g de crème liquide entière
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 25 g de gruyère, râpé
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2913 kJ / 699 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 45 g
Alternatieve recepten
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1 Std.
Purée mousseline
40 Min
Gratin de pommes de terre
1h 10min
Macédoine de légumes d'été aux algues
45 Min
Tarte aux champignons et beaufort
1h 15min
Beignets de courgette à la grecque (Kolokithokeftedes)
45 Min
Gratin de pomme de terre aux cèpes
1小时 20 分钟
Flan aux cosses de petits pois, sauce yaourt à la menthe
1h 40min
Tourte aux poireaux, truite fumée et ciboulette
1h 55min
Gratin de courgette, pomme de terre et chèvre
45 Min
Spaghetti frais aux fruits de mer
1h 35min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2 godz. 30 min