Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 150 g de farine de blé
- 40 g de farine de sarrasin
- 60 g de beurre demi-sel, coupé en dés
- 60 g d'eau
La garniture
- 600 g d'oignons (4 oignons), de Roscoff de préférence, coupés en quatre
- 20 g de beurre demi-sel et 10 g en copeaux
- 70 g d'olives noires
- 16 filets de sardine
- poivre moulu
- fleur de sel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2447 kJ / 585 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 33 g
Alternatieve recepten
Aubergines farcies à l'orientale
1 Std. 15 Min
Aubergines à la bonifacienne
2 Std.
Blinis au sarrasin et au maïs, saumon mariné
1 Std. 40 Min
Galettes aux poireaux, œuf et comté
1 godz. 50 min
Petites tourtes forestières
1 Std. 15 Min
Tajine de pintade au fenouil
1 Std. 15 Min
Maquereaux marinés à l'orientale, compotée de poivrons
2h 50min
Socca aux légumes d'été
55min
Salade de haddock, mâche et pomme de terre
45min
Pizzettes à l'artichaut
2 Std.
Bricks au crabe
45min
Maquereaux et artichauts à l'escabèche
12 godz.