Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 150 g de farine de blé
- 40 g de farine de sarrasin
- 60 g de beurre demi-sel, coupé en dés
- 60 g d'eau
La garniture
- 600 g d'oignons (4 oignons), de Roscoff de préférence, coupés en quatre
- 20 g de beurre demi-sel et 10 g en copeaux
- 70 g d'olives noires
- 16 filets de sardine
- poivre moulu
- fleur de sel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2447 kJ / 585 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 33 g
Alternatieve recepten
Petites tourtes forestières
1 Std. 15 Min
Pizza à la marinara
1h 35min
Maquereaux et artichauts à l'escabèche
12 godz.
Pizza aux sardines
3 Std.
Pizza capricciosa
1h 40 min
Hareng mariné et radis roses
1 Std. 15 Min
Maquereaux marinés à l'orientale, compotée de poivrons
2h 50min
Tartelette fine aux pommes et glace vin rouge et épices
4 Std.
Soupe de moules à la citronnelle
55 Min
Salade de primeurs au hareng fumé et cresson
45 Min
Minibrochettes de thon parfumé, crudités et houmous
45 Min
Pizzettes à l'artichaut
2h