Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 80 g de noisettes entières
- 3 œufs
- 80 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 1 pincée de sel fin, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g d'huile d'olive
- 120 g de bleu d'Auvergne, coupé en morceaux
- 20 g de beurre, pour les plaques
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 373.6 kJ / 89.9 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minicannelés au chorizo
12h
Cannelés au jambon
13h
Cookies jambon, parmesan et origan
45 min
Madeleines jambon-comté
1h 35 min
Gougères au jambon fumé et reblochon
55 min
Cake aux figues, roquefort et jambon
1h 20 min
Langues de chat aux rillettes de saumon
1h
Biscuits à la moutarde à l'ancienne
1h 20 min
Minicakes chorizo-feta
35min
Minicakes au pesto et aux pignons
40 min
JUIN - Mini-madeleines jambon-roquefort - Bruno Dinel
30 min
Minicakes tomate confite et roquefort, sans gluten
50 min