Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
25
g de chalota
of 25 g de cebolleta - 1 cucharada de cebollino fresco picado
- 100 g de tomates secos en aceite en trozos
- 2 latas de sardinas en tomate (en conserva) (aprox. 160 g)
- 100 g de queso cremoso
- 10 - 15 g de zumo de limón recién exprimido
- 1 pellizco de pimienta molida
- crackers, picos, tostadas o crudités para servir
- Voeding
- per 6 raciones
- Calorieën
- 4292.9 kJ / 1027 kcal
- Eiwitten
- 46.4 g
- Koolhydraten
- 26.9 g
- Vetten
- 81.1 g
- Verzadigd vet
- 28.4 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 751.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rocas de chocolate, almendra y avellana
40min
Minitostas de falso tartar de tomate
20min
Dip de queso y nueces con granada
5min
Colines con hierbas provenzales
45min
Remojón de naranja y bacalao
30min
Tosta de tomates secos y atún
10min
Dip de queso, atún y pasas al oporto
2 godz. 5 min
Cake de tomates secos, gorgonzola y beicon
2 Std. 30 Min
Dip de pepino y ricota
10min
Gazpacho de albaricoques
1h 15min
Patatitas con mayonesa de caviar y salmón ahumado
45min
Gazpacho de remolacha con ensalada de lombarda y queso feta
15min