Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Wirsing, ohne Strunk, in Stücken
- 2 Schalotten (50 g), halbiert
- 40 g Olivenöl
- 100 g Speckwürfel, durchwachsen
- 300 g Risottoreis (z.B. Carnaroli, Arborio), 14-15 Minuten Garzeit
- 60 g Weißwein, trocken
- 700 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 4 Eier (Kl. M)
- 30 g Parmesan, gehobelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2380 kJ / 568 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Grünkohl-Risotto
50min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 min
Fenchel-Risotto
40 min
Gelbe-Bete-Risotto
2 godz.
Wirsing-Pasta
1 godz.
Petersilienwurzel-Risotto
40 min
Grünkohlrisotto
40 min
Grünkohl-Risotto
40 min
Wirsing-Pasta
35min
Fenchel-Risotto
35min
Rotkohl-Risotto
50min
Mangoldrisotto
50min