Compatibele versies
Kartoffel-Kürbis-Auflauf mit Wirsing und Cabanossi
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g Gouda, jung, in Stücken (2 cm)
- 500 g Wirsing
- 1 TL Salz und 4 Prisen zum Würzen
- 40 g Butter
- 25 g Mehl
- 250 g Wasser
- 250 g Milch
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 3 Prisen Pfeffer
- 3 Prisen Muskat, frisch gerieben
- 500 g festkochende Kartoffeln, mittelgroß, längs geviertelt
- 250 g Cabanossi
- 250 g Hokkaido-Kürbis, ungeschält, entkernt, in Stücken (2 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2936 kJ / 702 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 49 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wirsing-Lachs-Lasagne
1u. 20min
Grünkohl-Spätzle-Auflauf
1u. 20min
Rote-Bete-Schinken-Tarte
1u. 20min
Wirsing-Kartoffel-Auflauf mit Ziegengouda
1 Std.
Chinakohl-Pizza
1 Std. 40 Min
Spitzkohl-Käse-Spätzle
1 Std. 40 Min
Grünkohl-Lasagne
1 Std. 10 Min
Grünkohl-Kartoffel-Gratin mit Lachs
1 Std. 10 Min
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1 Std.
Möhren-Wirsing-Lasagne
2h
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1h 25min
Wirsing-Möhren-Curry
1 Std. 10 Min