Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Gouda, in Stücken
- 20 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 500 g Grünkohl, TK
- 40 g Mandelstifte
- 200 g Wasser
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 5 Aprikosen, getrocknet, entsteint, in kleinen Würfeln
- 2 TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 300 g Crème fraîche
- 100 g Milch
- 1 TL Zitronenschale, Bio
- 10 Lasagneplatten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2802 kJ / 669 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 44 g
Alternatieve recepten
Grünkohl-Quiche
1h 30min
Wirsing-Kartoffel-Auflauf mit Ziegengouda
1h
Grünkohltarte
2h
Kohlrabi-Spinat-Lasagne
1h 45min
Sauerkraut-Apfel-Auflauf
1 Std. 40 Min
Kartoffel-Kürbis-Auflauf mit Wirsing und Cabanossi
1h 35min
Grünkohl-Kartoffel-Frittata
1 Std. 10 Min
Spitzkohl-Flammkuchen
1 Std. 40 Min
Grünkohl-Spätzle-Auflauf
1h 20min
Kohlrabi-Kartoffel-Auflauf mit Basilikumsauce
1 Std. 10 Min
Stielmuseintopf mit Feta
1h
Möhren-Wirsing-Lasagne
2h