Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 130 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 300 g Mehl
- 15 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- 380 g Rote Bete, gegart, in Scheiben (1 cm)
- 50 g Zitronensaft
Belag und Fertigstellung
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 200 g Schmand
- 120 g Schinkenwürfel, mager
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2261 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 5.5 g
Alternatieve recepten
Grünkohl-Quiche
1sa 30 dk
Kürbispfannkuchen mit Petersilien-Dip
40 dk
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1 godz. 20 min
Möhrenquiche mit Salbei
1h 35min
Grünkohl-Kartoffel-Frittata
1 Std. 10 Min
Chinakohl-Pizza
1 Std. 40 Min
Vollkorn Mangold-Quiche
1sa 30 dk
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1sa
Rote-Bete-Schinken-Tarte
1 godz. 20 min
Kürbis-Sellerie-Quiche
2h
Kürbisquiche
2 Std. 5 Min
Mangoldrisotto
50 Min